Hyr “Wrong Turn” och bli en mördare du också!


• Real Life Movie Horror •
 
 
 
 

I N F O

 

 PUBLICERAD:

• 25 Augusti 2006 


 

Ö V R I G T

 
 
REAL LIFE MOVIE HORROR:
1. Jakten på oklippta versioner av “Zombie 3”
2. Rip-off koncernen - Still going strong!
3. 274 minusgrader Celsius : Gnället kring skräckfilmer fortsätter
4. Har du några nya Snuff-movies...? - Del II : Videobutiksägaren som ropade “S”-ordet (Och andra extraordinärt vansinniga rykten och irrelevanta anekdoter.)
5. Censur förr och nu - Målningar Vs. film
6. Troll 2 : The Science Of S.B.I.G.
7. It´s shit and you know it will be (Suspiria re-maken suger automatiskt - Del II)
8. Ha lite favorit-Horror / Metal och bli en massmördare du också!
9. No Seven Gateways To HD-Hell
10. Viva Jura
11. Se på “The Last Horror Movie” fyra dygn i sträck och bli en mördare du också!
12. Live i Las Vegas : Stand-up komik med NATO
13. Statens Biografbyrå fick in det som MPAA aldrig kommer att få - Alla hästar i stallet
14. Dödens många simulerade ansikten
15. Jävlar! Ett vetenskapligt fenomen...!
16. Hjärnblödningsframkallande skratt vi minns - 1999 A.D.
17. Håll i plånboken! George kommer!
18. Full Moon Entertainment - Där Horror tar slut
19. Ett audiovisuellt mordförsök
20. BBFC Of The Braindead
21. Svaret på frågan : “Vilken är världens sämsta film?”
22. Titta inte nu, för fan...
23. Har du några nya Snuff-movies...?
24. No Flies On A Grey DVD
25. För mycket High Tension för U.S.A.
26. Darkness hos Dimension - Ingen Bra Idé
27. Suspiria re-maken suger automatiskt


 


 
 

Ja, så har det hänt igen... Och igen...

Någon mördar ett barn kallblodigt och det som i första hand får skulden är inte det faktum att mördaren var en flertalet gånger tidigare dömd våldsbrottsling och missbrukade alkohol (Ja, söp dagligen säkert!) och anabola steroider, utan det hemska är att han hyrde "Scary Movie 4" och "Wrong Turn" - Samma kväll! Men det kommer givetvis inte som någon överraskning. Kvällstidningarna är aldrig sena med att påstå och / eller citera någon som säger att filmen "kan ha varit en utlösande faktor" - Här får alltså "Wrong Turn" indirekt skulden. Sedan ser det så klart bättre ut om det finns andra "förklaringar", men det brukar i vanlig ordning stå med lite mindre text.

Hur ska man då gå tillväga för att kunna skylla sina våldshandlingar på något annat än sig själv?

Anta att du har en eller flera dokumenterade psykiska störningar, men tycker att det kan vara coolt att festa till då och då. Eller ofta. Inga problem. Det är bara att supa på. Och om du tänkte ta några kapsyler GHB, knapra lite Rohypnol, steroider eller något annat - Inga problem det heller. Ingen kommer att lasta dig för det.

Men om du sedan hade planer på att våldta, misshandla eller mörda någon - Se då för helvete till att hyra någon vålds- eller skräckfilm först! Se den och se till att det finns vittnen på det. Sedan kan du göra i princip vad som helst utan att få skulden för det. Fokus kommer ändå att ligga på filmen / filmerna du såg - Oavsett. En sak till måste du tänka på: Filmen måste ha någon gemensam nämnare med det du tänkte göra. Ska du banka in skallen på någon, så duger det inte att säga: "Jag körde ett “Vi på Saltkråkan”-maraton kvällen innan och ballade ur." Det måste vara något i stil med "Romper Stomper" eller "Born To Fight". (Fightingspel funkar med, så klart.) För våldtäkter, tortyr och mord funkar i princip vilken skräckfilm som helst - Allt från "Guinea Pig" till "Child´s Play".

Sedan om du får blackouter under tiden - Ingen fara. Det ser bara bättre ut i rätten sedan när du åker dit. Låt inte samvetet plåga dig och tänk inte för länge på de människors liv du förstörde, utan hitta gärna på berättelser kring filmerna du såg för att kunna skylla ifrån dig ännu mer. "Jag var full." är så klart en klassiker, men den har använts för många gånger redan precis som: "Jag hörde röster som sa åt mig att mörda". "Jag minns inget." är däremot bra. Det har en tendens att sätta myror i huvudet på vilka experter som helst. "Jag fick idén från filmen och ville se hur det var på riktigt." är dock ännu bättre och faktiskt en av de bästa - Det är konkret och vem som helst köper det. Och som genom ett magiskt trick har du svurit dig fri från allt. Istället har då brännpunkten flyttats över till (I det här fallet.) Rob Schmidt och de odjur som gjorde "Wrong Turn".

Men det förhindrar så klart inte att någon inblandad säger så efterblivna saker att man skäms över att man tillhör någon variant av människosläktet - I ett fall var det någon riktigt dum jävel som sa: "Det var värre än den värsta skräckfilmen." efter att under en lång tid ha sett en anhörig blivit torterad till döds.

JAHA, DÅ KAN DET INTE HA VARIT SÅ HEMSKT, DÅ?!!! ............ (Helvetes alla Djävlar, vilket ceppo...)

"Nåväl". Efter det är det bara att rycka på axlarna och säga: "Hej och hå - Så kan det gå." eller: "Det var inte meningen.". Sedan väntar ett kändisliv - Uppmärksamhet i media: "Skräckfilmspsykopaten slår till igen!" och mängder med teoristinna artiklar om hur det kunde gå så här. Och ännu fler likhetstecken mellan "den förslappade filmcensuren" och "det ökade våldet". Klassiskt.

Samt avslutningsvis det alltid så tröstrika: "Det får inte hända igen!"

Nej... Inte förrän om ett par veckor i alla fall. Och de kommer undan... Varenda gång...

Det var bättre på Vikingatiden när jag var ung. Då fanns varken "Wrong Turn" eller det här daltandet med alla våldsbrottslingar. Om någon gjorde ens nära och kära något ont, så gick man bara och slog ihjäl fanskapet och festade efteråt. Det var när "Fight Fire With Fire" var en stor hit, och då menar jag inte Metallicas låt, utan själva konceptet.