DVD Vs. DVD » House By The Cemetery, The : Anchor Bay Entertainment Vs. EC Entertainment


• M e d i a g l u t t •
 
 
 
 

I N F O

 

 
  

PUBLICERAD:

• 8 Februari 2006 


 

Ö V R I G T

 
 
RELATERADE ARTIKLAR:
• RECENSION:
I. The House By The Cemetery
• DVD RECENSIONER:
II. EC Entertainment
III. EC Entertainment
• DVD MINI-RECENSIONER:
IV. Horse Creek Entertainment
• BD RECENSIONER:
V. Blue Underground
• MEDIAGLUTT:
VI. DVD Vs. DVD » House By The Cemetery, The : Anchor Bay Entertainment Vs. Arrow Films
VII. DVD Vs. DVD » House By The Cemetery, The : EC Entertainment Vs. EC Entertainment
VIII. DVD Vs. DVD » House By The Cemetery, The : EC Entertainment Vs. Horse Creek Entertainment


 


 
 

Ja, vad fan ska man säga egentligen...?

Det finns ytterligare "inlägg" i den gamla vanliga "Anchor Bay är alltid mycket bättre än EC Entertainment (Som bara är skit.)"-debatten.

En av de mer omtalade DVD:erna som genererat den här debatten är just "The House By The Cemetery". Vissa säger att Anchor Bays "House" har mer naturliga färger och vissa säger att ECs är vackrare... Vissa säger att ECs färgskala är helt åt helvete och vissa säger att Anchor Bays är genomgående bäst. (ECs överföring ser rejält mycket grumligare ut i vissa mörka scener i slutet av filmen och Anchor Bays bild ser ut att ha aningen mer information i högerkanten.)

Här är i alla fall 11 st. screenshots (Anchor Bay i vänsterkolumnen och EC i den högra.) från var och en av utgåvorna och de är inte komprimerade eller modifierade det allra minsta. Det är bara att jämföra. (Även om färgerna kanske ser annorlunda på en T.V. eller projektor, så är informationen i bilderna alltid den samma.)

Tidigare gjorde jag en "likadan" jämförelse mellan ECs två släpp (Den vanliga 16:9 versionen och Ultrabit-varianten.), och den kan du se här.

Enligt en del pålitliga källor har den italienska DVD:n från Mondo bäst bild av dem alla. (Kanske släpps den någon gång som en internationell release.)

Extramaterialmässigt vinner ECs utgåva med hästlängder med sin långa Fulci-intervju och bildgalleri. Anchor Bays har däremot ett "äkta" Surround ljudspår (Dolby 2.0.) och en "försvunnen" scen (Utan ljud.) som Easter Egg. Sånt är ju alltid kul att se förstås.

BITRATES:

Anchor Bay Entertainments version ligger på en DVD-5 medan ECs ligger på en DVD-9.

Anchor Bay Entertainment

EC Entertainment (Ultrabit)

  

S C R E E N S H O T S