Svaret på frågan : “Vilken är världens sämsta film?”


• Real Life Movie Horror •
 
 
 
 

I N F O

 

 
  

PUBLICERAD:

• 26 Augusti 2005 


 

Ö V R I G T

 
 
REAL LIFE MOVIE HORROR:
1. Jakten på oklippta versioner av “Zombie 3”
2. Rip-off koncernen - Still going strong!
3. 274 minusgrader Celsius : Gnället kring skräckfilmer fortsätter
4. Har du några nya Snuff-movies...? - Del II : Videobutiksägaren som ropade “S”-ordet (Och andra extraordinärt vansinniga rykten och irrelevanta anekdoter.)
5. Censur förr och nu - Målningar Vs. film
6. Troll 2 : The Science Of S.B.I.G.
7. It´s shit and you know it will be (Suspiria re-maken suger automatiskt - Del II)
8. Ha lite favorit-Horror / Metal och bli en massmördare du också!
9. No Seven Gateways To HD-Hell
10. Viva Jura
11. Se på “The Last Horror Movie” fyra dygn i sträck och bli en mördare du också!
12. Live i Las Vegas : Stand-up komik med NATO
13. Statens Biografbyrå fick in det som MPAA aldrig kommer att få - Alla hästar i stallet
14. Hyr “Wrong Turn” och bli en mördare du också!
15. Dödens många simulerade ansikten
16. Jävlar! Ett vetenskapligt fenomen...!
17. Hjärnblödningsframkallande skratt vi minns - 1999 A.D.
18. Håll i plånboken! George kommer!
19. Full Moon Entertainment - Där Horror tar slut
20. Ett audiovisuellt mordförsök
21. BBFC Of The Braindead
22. Titta inte nu, för fan...
23. Har du några nya Snuff-movies...?
24. No Flies On A Grey DVD
25. För mycket High Tension för U.S.A.
26. Darkness hos Dimension - Ingen Bra Idé
27. Suspiria re-maken suger automatiskt


 


 
 

Så du tycker att Jess Franco har gjort en massa skitrullar...?

Jag kan väl hålla med om att man oundvikligen har stött på en eller två som man egentligen inte hade velat se, men du har inte sett den sämsta och mest onödiga film som gjorts innan du plågat dig igenom "Head Of The Family" från Full Moon Fucking Entertainment. Gör inte det, förresten. Att det hinns med så mycket enerverande tönterier på dryga 70 minuter måste vara något sorts rekord. Charles Band vågade inte ens regissera den under sitt eget namn, utan det står att det är "Robert Talbot" som stod bakom "regin".

Familjen Stackpools är inte som alla andra - Ledaren Myron är ett huvud som åker omkring i en rullstol. Han vill gärna ha en kropp... Så han låter de övriga familjemedlemmarna kidnappa folk... Och på något jävla vänster ska han transplantera sitt huvud till en kropp. Hur exakt det ska gå till framgår inte och jag tror inte manusförfattaren Benjamin Carr hann så långt innan han började tröttna. Han är skitduktig annars - 27 långfilmsmanus på bara 8 år.

Filmens innehåll kan sammanfattas på följande sätt : Stendöd atmosfär, värdelösa effekter, noll skräck, noll underhållnings- och existensvärde. Stackpools är mördande trista och ointressanta som "bad guys" och huvudpersonerna blir man så hatisk mot att man önskar livet ur dem varje sekund de syns i rutan.

"Head Of The Family" ska tydligen vara en skräck/komedi. Okej, de kan kalla det vad fan de vill, men ett avsnitt av "Benny Hill" är hemskare och vilken krigsdokumentär som helst är roligare. Bara någon som är totalt efterbliven och som har långvarig erfarenhet av intravenösa droger kan tycka om det här.

Aldrig någonsin har jag blivit så rasande på en film. Fast... Det sägs att man ska se det positiva i allt. Tja... Det kan åtminstone inte bli sämre. Det betyder alltså att vilken film jag än kommer att se, så kommer den att vara bättre än "Head Of The Family"...! Det var väl bra...?!

Jag vet inte vad mer man kan säga. Bara att jag inte riktigt vet vilken sorts extrem tortyr jag hellre skulle genomlida innan jag såg om filmen, men jag tippar på att den sortens tortyr skulle ge den mest sadistiskt lagda militärpolisen i Latinamerika våta drömmar.

VÄRLDENS SÄMSTA FILM - ALLA KATERGORIER!

I HÄNDELSE AV VISUELL KONTAKT MED "HEAD OF THE FAMILY":

Se "City Of The Living Dead" eller något annat ur Fulcis "Zombie-kvartett" mot hjärnskadorna innan de blir permanenta. Se sedan "La Morte Vivante", "Demons" och "Demons 2" (På raken.) mot den paralyserande depressionen och alla självmordstankar. Fortsätt med antingen "Opera" eller "Phenomena" för att bli av med epileptiska spasmer. Mot metallsmaken i munnen samt övriga sinnesrubbningar hjälper något av antingen Joe D´amato eller Jess Franco. Krydda gärna med något av Bava. Vila sedan så ska du nog se att du mår bättre dagen efter.