It´s shit and you know it will be (Suspiria re-maken suger automatiskt - Del II)


• Real Life Movie Horror •
 
 
 
 

I N F O

 

 PUBLICERAD:

• 8 Mars 2008 


 

Ö V R I G T

 
 
REAL LIFE MOVIE HORROR:
1. Jakten på oklippta versioner av “Zombie 3”
2. Rip-off koncernen - Still going strong!
3. 274 minusgrader Celsius : Gnället kring skräckfilmer fortsätter
4. Har du några nya Snuff-movies...? - Del II : Videobutiksägaren som ropade “S”-ordet (Och andra extraordinärt vansinniga rykten och irrelevanta anekdoter.)
5. Censur förr och nu - Målningar Vs. film
6. Troll 2 : The Science Of S.B.I.G.
7. Ha lite favorit-Horror / Metal och bli en massmördare du också!
8. No Seven Gateways To HD-Hell
9. Viva Jura
10. Se på “The Last Horror Movie” fyra dygn i sträck och bli en mördare du också!
11. Live i Las Vegas : Stand-up komik med NATO
12. Statens Biografbyrå fick in det som MPAA aldrig kommer att få - Alla hästar i stallet
13. Hyr “Wrong Turn” och bli en mördare du också!
14. Dödens många simulerade ansikten
15. Jävlar! Ett vetenskapligt fenomen...!
16. Hjärnblödningsframkallande skratt vi minns - 1999 A.D.
17. Håll i plånboken! George kommer!
18. Full Moon Entertainment - Där Horror tar slut
19. Ett audiovisuellt mordförsök
20. BBFC Of The Braindead
21. Svaret på frågan : “Vilken är världens sämsta film?”
22. Titta inte nu, för fan...
23. Har du några nya Snuff-movies...?
24. No Flies On A Grey DVD
25. För mycket High Tension för U.S.A.
26. Darkness hos Dimension - Ingen Bra Idé
27. Suspiria re-maken suger automatiskt


 


 
 

Åh, jävlar... Är det redan första April?!

Klicka här för att läsa skämtet.

Så David Gordon Green hoppas på att han ska få regissera re-maken till "Suspiria"...? Det lär inte finnas speciellt många som hoppas på samma sak. Och Green behöver nog inte oroa sig för att fan-skaran ska bli ohanterligt stor.

Man behöver bara läsa ett par rader i denna "Empty-Vee"-intervju med regissören till odödliga klassiker som bl.a. "Undertow", "Snow Angels" och "All The Real Girls" innan det börjar smaka blod i käften. Nivån av självbögeri har nu definitivt nått en ny och helt outforskad nivå.

Det inser man med en gång när Green käckt säger saker som: "No, it doesn’t make a lick of sense." (Lite som att: "Wow! Ska jag regissera den här?! Men det här kan nog bli lattjo...! Vad är det för konstig utländsk film, förresten?") och: "But it’s wicked. I love it, plot holes and everything." för att på något sätt försöka frånta originalet det den faktiskt har - En definitiv klassikers egenskaper som bara en Hollywood-brunläpp kan förbise och ignorera. Och som det brukar vara med alla dessa kreativa parasiter, så inbillar sig även Green att han kan göra filmen så otroligt mycket bättre... Det där är inte att älska en film, vilket han påstår. Att påpeka "plot holes" och att det inte "makes a lick of sense" (Om han nu menar själva filmen eller att det är otroligt att just han är "utvald". Innerst inne älskar han nog inte "Suspiria" riktigt lika mycket som pengarna som han kan mjölka från den.) är ta mig fan lika respektslöst som att göra en film om något folkmord och kalla den för "You Get What You Deserve". (Vilka jävla "plot holes", förresten?)

Green påpekar också att "Suspiria" är en "low-budget Italian gore-movie". Wow. Två av tre rätt i alla fall. Men "Gore-movie"... Gulligt. Och det är verkligen bra att han påpekade den låga budgeten eftersom det verkligen är relevant. Och i hans regi kommer tydligen nyinspelningen att bli "some classy shit". Äntligen lite goda nyheter. Tänk om han kunde lägga hälften av energin som går åt till övervärdera sin begränsade talang till att försöka komma på någon egen idé istället.

Men det lyckas t.o.m. bli lite värre när Empty-Vee uttrycker sig. Håll i er nu, för det här kommer delvis att göra vita kallingar bruna. De kallar alltså "Suspiria" en föregångare till dagens "Tortyrporr"... De kallar alltså "SUSPIRIA" en föregångare till dagens "Tortyrporr"...?! De kallar alltså "Suspiria" en FÖREGÅNGARE till dagens "Tortyrporr"...!!!

Jaha, vad säger man om det...? Mer än att om Empty-Vee hade varit en person, så hade man gärna pröjsat för att få knocka fanskapet medvetslöst och pissa på honom. (Den gyllene duschen är just för användandet av ordet "Tortyrporr". Vad fan nu det fortfarande är.)

Det har alltså gått så här långt. Det handlar nog i grund och botten bara om det gamla betydelselösa tjafset om att man måste "bredda sig" likt alla andra pretentiösa nollor i branschen - Nollor som varken begriper sig på äkta Horror eller missar sin chans att suga åt sig lite uppmärksamhet på någon annans bekostnad.

Det allra coolaste hade varit om Argento stoppar den från att bli filmad.