DVD Vs. DVD » Zombi Holocaust : Stonevision Entertainment Vs. Another World Entertainment


• M e d i a g l u t t •
 
 
 
 

I N F O

 

 
  

PUBLICERAD:

• 2 Mars 2007 


 

Ö V R I G T

 
 
RELATERADE ARTIKLAR:
• RECENSION:
I. Zombi Holocaust


 


 
 

Det är fullt möjligt att lägga sig och sova utan att man drömmer ljuva drömmar om en perfekt DVD-release av "Zombi Holocaust".

Och drömmar går ju sällan i uppfyllse, vilket "Zombi Holocaust" på DVD är ett bevis på.

Stonevision Entertainments (Screenshots i vänster kolumn.) icke-anamorfiska release såg en bra bit ifrån underbar ut, men den källa som Another World Entertainment tagit sin överföring från är tyvärr ingen skönhet heller. (Snällt uttryckt.) Dessutom gör den anamorfiska bilden och bitraten på 6,25 Mb/s. jämförelsevis inte mycket nytta. Frameningen är aningen bättre i AWEs utgåva (Mer bildinformation i höger- och överkanten.), men det är också allt.

"Zombi Holocaust" kanske är en av de filmerna som är så avskärmade från DVD-världen att det aldrig kommer att kunna vara möjligt (Eller "värt".) att restaurera den ordentligt. (Det står på fodralet att AWEs utgåva är nyrestaurerad, men... Njae... Jag vet inte.)

AWEs utgåva ligger på en DVD-9 och Stonevisions ligger på en DVD-5. Den ca. fyra minuter längre speltiden beror på att AWE tagit sin överföring från en NTSC-källa. Båda versioner är oklippta.

BITRATES:

Stonevision Entertainment

Another World Entertainment

  

S C R E E N S H O T S