DVD Vs. DVD » Beyond, The : Siren Visual Entertainment Vs. Another World Entertainment


• M e d i a g l u t t •
 
 
 
 

I N F O

 

 
  

PUBLICERAD:

• 28 November 2006 


 

Ö V R I G T

 
 
RELATERADE ARTIKLAR:
• RECENSION:
I. The Beyond
• DVD RECENSIONER:
II. Anchor Bay Entertainment
• DVD MINI-RECENSIONER:
III. Another World Entertainment
IV. EC Entertainment
• BD RECENSIONER:
V. Arrow Films
• MEDIAGLUTT:
VI. DVD Vs. DVD » Beyond, The : Anchor Bay Entertainment Vs. EC Entertainment
VII. DVD Vs. DVD » Beyond, The : Anchor Bay Entertainment Vs. Horse Creek Entertainment
VIII. DVD Vs. DVD » Beyond, The : Siren Visual Entertainment Vs. EC Entertainment


 


 
 

Så kom äntligen Världens Bästa Jävla Film ut på en skandinavisk utgåva - Ja, alltså en utgåva som inte är en sönderstrimlad, sliten VHS-ripp och som möjligtvis har sett en bättre dag.

Danska Another World Entertainment är det som har släppt filmen textad på svenska, finska, danska och norska och übercoola Njutafilms distribuerar den här.

Ska man då skakande av fruktan investera i denna release eller vad...? Det finns ju som sagt utgåvor som inte direkt får en att fälla lyckotårar - Speciellt när de ställs sida vid sida med Anchor Bay Entertainments / Grindhouse Releasings klassiska skiva som fortfarande kan ses som en milstolpe inom DVD-produktion. Another World Entertainment (Screenshots i höger kolumn.) har gjort sin överföring från samma källa som EC Entertainment gjorde en gång i tiden. (D.v.s. "Hotellskylten" i början saknas.) Däremot har de frameat (Vad exakt det där nu är för ord.) bilden lite bättre, så den har lite, lite mer information i höger-, över- och underkanten.

En hög bitrate har aldrig gjort något ledsen och det märks i detaljstudier av vilken screenshot som helst att den skandinaviska releasen är något skarpare än både Siren Visual Entertainments utgåva och ECs. Dessutom ligger den på en DVD-9. Fint som bara fanen. Och inte är den dyr heller.

Ett måste i bokhyllan. Eller under kudden.

BITRATES:

Siren Visual Entertainment

Another World Entertainment

  

S C R E E N S H O T S